Lago Maggiore on innoittanut taiteilijoita vuosisatojen ajan kauneutensa ja monipuolisten maisemiensa ansiosta. Samassa näkymässä löytyy trooppisia kasveja ja lumihuippuisia vuoria sekä pittoreskeja pieniä kyliä. Täällä   lombardialainen ja piemontelainen kulttuuri kohtaavat alppikulttuurin.

Lataa esite ja kuvia täältä

Il Roccolo on rauhallinen ja luonnonläheinen tukikohta taiteelliseen luomistyöhön ja vaikutteiden keräämiseen. Se sijaitsee järven pohjoisrannalla Ghiffassa lähellä  Verbanian kaupunkia  pienimuotoisessa kylämiljöössä. Paikka on valoisa ja aurinkoinen.
Suomalaisten vieraiden käytössä oleva residenssi koostuu kahdesta makuuhuoneesta, olohuoneesta, keittiöstä, tilavasta näköalakuistista sekä pienestä patiosta. Neliöitä sisällä 73 ja kuistilla noin 20, ja tilaa on mukavasti 2-4 hengelle. Residenssissä on täydellinen keittiövarustus astioineen, sekä liinavaatteet. Loppusiivous ja lakanoiden pesut tehdään itse. Keittiössä pysyy hyvä perusvarustus ’käytä ja täytä’ -periaatetta noudattamalla. Tarkempi kuvaus residenssin olosuhteista ja käytöstä : katso ”Talon tavat”.

Residenssiin kuuluu autopaikka

Vastaa