Il Roccolo on pienen säätiön omistama yksilöllinen maisemahuoneisto, josta aukeaa upeat näkymät historialliselle Lago Maggiorelle. Osan aikaa vuodesta se on taiteilijoiden käytössä, ja matkailukaudella sitä vuokrataan kulujen kattamiseksi omakustannushintaan. Unohtumattomia kokemuksia ovat vuodesta 2012 lähtien saaneet jo monet suomalaiset perheet, pariskunnat, ystäväporukat ja taiteilijat.
Tervetuloa tutustumaan 😀

Lago Maggiore

Maggiore-järvi on ollut italialaisten arvostamaa asuin- ja lomaseutua jo tuhansia vuosia. Järvialueeseen voi tutustua veneellä, laivalla, autolla, pyörällä tai historiallisia kävelypolkuja patikoiden. Näet samaan aikaan trooppisia kasveja ja lumihuippuisia vuoria. Alpit alkavat juuri tästä ja vuorilla voi käydä vaeltamassa tai vaikka laskettelemassa. Monien mielestä alue on kuin Italia pienoismuodossa.

Ilmasto on alppimaista – lämmin kausi alkaa maaliskuun lopulla ja jatkuu loka-marraskuuhun. Kesäkuumalla järven vesi toimii viilentävänä elementtinä.

Il Roccolo

Il Roccolo -residenssiin kuuluu kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö (73m2), tilava noin 20m2 näköalakuisti sekä pieni patio, eli mukavasti tilaa 2-5 hengelle. Käytössä on täydellinen keittiövarustus astioineen sekä liinavaatteet. Lisää näistä välilehdellä ”Talon tavat”.

Il Roccolo on toistasataa metriä Maggiore-järven pinnan yläpuolella ja näkymät ovat sen mukaiset. Residenssi sijaitsee taloyhtiön ylemmässä rivissä ja sieltä näkee kaikkiin ilmansuuntiin idän ja lounaan välillä koko järven ylitse.

Autolla pääsee helposti tutustumaan koko alueen tarjontaan. Vuokraan kuuluu katettu autopaikka.

Deccion kylästä n. 1km päästä löytyy pieni ruokakauppa ja ravintola. Kymmenen minuutin automatkan päässä Verbaniassa (30.000 as.) on marketteja ja erikoistavarakauppoja. Lisäksi alueen viikkomarkkinoilta voi ostaa vaatteita ja muita tarve-esineitä sekä tehdä edullisia löytöjä.
Lähimmät lentoasemat ovat Milanossa (Malpensa 90km, Linate 130km ja Bergamo 140km). Katso tarkemmin ’saapumisohjeet’ -sivulta.

Kyselyt:
Kai Schleutker 050 3561252