Oheisesta kalenterista pääset tarkastelemaan varaustilannetta sekä tekemään alustavan varauksen vuosille 2021 ja 2022. Varaukset pääsääntöisesti  sunnuntaista lauantaihin (=yksi kalenteririvi). Saapuminen sunnuntaina iltapäivällä, lähtö seuraavana sunnuntaina ennen klo 12. Maksimihenkilömäärä residenssissä on neljä henkeä (+1 lapsilisävuode).

Välilehden Il Roccolo alta löytyy residenssin ’käyttöohje’ nimellä Talon tavat, jossa ohjeita ja vinkkejä residenssin käyttöön ja asioiden hoitumiseen paikan päällä.

Varaus: Ruksaa haluamasi viikko päivä kerrallaan su-la (=yksi rivi). Täytä henkilö- ja yhteystiedot  ja merkitse details -osioon vielä nimesi ja  varauksesi ajankohta  (esim. Lissu Lahti 1-7.09.2021).  Sen jälkeen täytä kirjainkoodi, ja paina ’send’. Varsinaista kirjautumista järjestelmään ei varaaminen siis vaadi. Varauksen tekemällä sitoudut residenssin sääntöjen (ks. Talon tavat) noudattamiseen.

Viikkohinta vuonna 2022 on toistaiseksi 600€.  Alustava varaus on voimassa  7 vrk (kun varausajankohtaan enintään 3 kk.) ja 14 vrk. (kun varausajankohtaan yli 3 kk.),  ja se tulee voimaan kun varausmaksu 200€ on maksettu (Ålandsbanken FI6366010001092501)

Loppuosan maksu ennen avainten luovututusta (noin 7-10 pv ennen matkaa). Avaimet toimitetaan asuinpaikkakunnasta riippuen  henkilökohtaisesti tai postin välityksellä.

punainen väri=vahvistettu varaus             keltainen väri= alustava varaus

 

Kalenteri latautuu...
captcha